AlevíDestacatRECONEIXEMENT ALS JUGADORS DEL VILASSAR

29 noviembre, 20180
Alevi i -ue vilassar de mar

Comunicat  Sinera United FC:

 

El club Sinera United FC emet aquest comunicat per expressar públicament el reconeixement que mereixen els jugadors i els entrenadors de l’equip Vilassar de Mar UE “I” per l’actitud mostrada durant el partit d’aquest dimarts al camp de futbol Bernat Coll.

Durant l’encontre, al tercer temps, l’equip de Vilassar va marcar el 0-2 en un moment en què un jugador del Sinera United quedava a terra. L’entrenador vilassarenc, PAU CAMPMAJOR, va prioritzar el “fair play” i va obligar el seu equip a deixar-se marcar un gol.

Aquest gest i l’actitud dels pares a la graderia que, en tot moment, van mostrar respecte per les decisions de l’equip tècnic han de ser valorades i reconegudes perquè qui juga al terreny de joc i qui presencia aquestes accions són els nens. I la millor manera de respectar-los és ensenyar-los a tenir respecte al contrari i saber acceptar la derrota.

El club Sinera United FC considera que aquest fet ha de ser conegut públicament i, per tot això, volem fer arribar aquestes paraules d’agraïment, tant al cos tècnic del Unió Esportiva Vilassar de Mar, com als pares dels jugadors.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://uevilassardemar.cat/wp-content/uploads/00100_0000152355_escut-2.png

Unió Esportiva Vilassar de Mar

© 2019 Avís legal y Política de Privadesa

2022 © copyright Or&Not Agency