HomeInformació del clubHistoria del Club

https://uevilassardemar.cat/wp-content/uploads/inner_illustration_01.png

1923-2018
INICI D´UN SOMNI

La Unió Esportiva Vilassar de Mar es una societat orientada al foment de l´esport a Vilassar de Mar, que té el fútbol com la única modalitat representativa.

1923-2018
UE VILASSAR DE MAR

L’esport del futbol apareix a Vilassar de Mar cap a l’any 1910 amb la fundació dels dos primers clubs: El Vilassar Football Club i el Football Club Llevantí. Uns anys després (1915) el Llevantí desapareix i es transforma en el ‘Ràcing FC’ de Vilassar. Els dos clubs de futbol de la localitat e

s van dissoldre només uns anys després. Finalment el 6 de juny de 1923 es va funda l’actual ‘Unió Esportiva Vilassar de Mar’ que va tenir com a primer president el senyor Joaquim Carreras.

Des del seu naixement fins al final de la dècada dels noranta la Unió Esportiva Vilassar de Mar va militar en categories regionals i territorials. L’any 1946 es va inaugurar el camp de la carretera d’Argentona coincidint amb la Festa Major. Aquest nou camp substituïa a l’antic de l’avinguda de Montevideo, que havia quedat malmès amb la Guerra Civil.

L’any 1971 el club es va traslladar a un altre camp, el del Camí del Mig, on va jugar durant més de vint anys.

L’any 1991 la Unió Esportiva Vilassar es va enfrontar al Futbol Club Barcelona en el partit inaugural del nou estadi municipal de gespa artificial que després seria batejat amb el nou de Xevi Ramon.

L’ascens a Tercera Divisió es va produir la temporada 1996/97, però només dos anys després, en la 1998/99, qüestions admnistratives van fer que el club perdés la categoria, atès que era el filial de l’Espanyol B el qual havia baixat a Tercera i ambdós no podien coincidir. Però només un anys després, en la temporada 1999/2000, el club tornava a recuperar un lloc a Tercera, d’on anava alternant la categoria Primera Catalana i l’extinta categoria Preferent. Al 2018 descendeix a Primera Catalana. En les últimes temporades la junta directiva, ha plantejat als socis convertir-se en una Fundació Esportiva.

2010-ARA
MES MEMBRES,
MES ÉXITS

Desde fa aporximadament 10 anys la UE Vilassar de Mar es el màxim exponent del fútbol base a la comarca del maresme
https://uevilassardemar.cat/wp-content/uploads/estiu.jpg

NOUS MEMBRES

Temporada rera temporada, tenim mes jugadors inscrits al nostre club. Es un indicatiu que la feina es bona. I temporada rera temporada ens esforçem desde totes les àrees del club perque sigui millor.

https://uevilassardemar.cat/wp-content/uploads/4.jpg

UBICACIÓ DEL CAMPS

Sobretot, la UE Vilasssar de Mar funciona en un entorn amè i ple de diversió on el focus es  son tots els membres. Dos camps de fútbol ens permeten distribuir l´espai d´una forma proporcional a tots els equips del club.

https://uevilassardemar.cat/wp-content/uploads/cg5g1506.jpg

EQUIP SENIOR MASCULÍ B

L´existencia del Senior Masculí B es el impuls que els jugadors necessiten per fer el pas del fútbol formatiu al fútbol  competitiu. Molts dels jugadors que ara estan al primer equip, primer han passat per aquí, necessari per adaptarse al nivell competitu.

https://uevilassardemar.cat/wp-content/uploads/7.jpg

CAMPIONS !!

Sigui quin sigui el resultat final de la competició, els nostres jugadors al finalitzar la temporada es senten com a Campions, per l´evolució que experimenten en el nostre club.

https://uevilassardemar.cat/wp-content/uploads/00100_0000152355_escut-2.png

Unió Esportiva Vilassar de Mar

© 2019 Avís legal y Política de Privadesa

2022 © copyright Or&Not Agency