HomeAvís legal

Avís Legal.

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, l’informem que el titular del lloc web www.uevilassardemar.cat és:

Nom.- UNIÓ ESPORTIVA VILASSAR DE MAR

Domicili:-

Av. de l’Arquitecte Eduard Ferrés, s/n 08340 Vilassar de Mar, Barcelona  España

Telèfon.- 93 750 21 88

L’accés i navegació de l’usuari en el Lloc web implica el coneixement i l’acceptació sense reserves de les Condicions d’Ús del lloc web.

A efectes informatius, el present lloc web es manté i conté amb els procediments estàndard de seguretat generalment acceptats amb la finalitat de protegir la informació continguda, així com la que pugui ser proporcionada pels visitants. L’objectiu és el d’evitar l’ús inadequat, pèrdua o modificació de continguts i informació.

L’informem que només el personal autoritzat té accés a la informació personal i d’identificació que un visitant pugui oferir a través del lloc.

Li recordem que el nostre lloc pot contenir enllaços a altres llocs que poden no estar controlats per les mateixes polítiques de privacitat o bé que el propi procés tecnològic, en la seva evolució, pot situar les informacions que circulen per la xarxa en una posició de feblesa en determinades circumstàncies.

El lloc web pot oferir determinada informació sobre temes concrets a efectes explicatius, per tant, podria ser incompleta als efectes que el visitant desitgés prendre decisions sobre els seus negocis o decisions personals. La informació presentada no és, en cap cas, un servei de consultoria o assessoria. Abans de prendre qualsevol decisió consulti de forma personalitzada amb els professionals. Per tant, no s’accepta cap responsabilitat per les decisions que algú pugui adoptar de la sola lectura de la informació continguda en la nostra web. El titular de la web no és responsable de qualsevol mal específic, indirecte o incidental derivat de la navegació per la xarxa i l’ús del nostre lloc.

El visitant assumeix la seva pròpia responsabilitat derivat de l’ús d’aquest lloc o de la informació continguda.

https://uevilassardemar.cat/wp-content/uploads/00100_0000152355_escut-2.png

Unió Esportiva Vilassar de Mar

© 2019 Avís legal y Política de Privadesa

2022 © copyright Or&Not Agency