DestacatResposta de la UE Vilassar de Mar a l’Ajuntament de Vilassar de Mar

11 enero, 2022

Resposta al comunicat publicat en data 29/12/2021 per l’Ajuntament de Vilassar de Mar en relació al requeriment rebut per tal de complir el protocol COVID-19.

En primer lloc, volem manifestar la nostra sorpresa davant la publicació en els mitjans de comunicació i les xarxes socials municipals, d’aquest comunicat, així com del requeriment al que fa referència.

Per aquesta raó, demanem a l’Ajuntament que faci públic per idèntics mitjans i xarxes socials la present resposta, deixant ben clar que la U.E. Vilassar de Mar no farà cap més intercanvi públic de manifestacions sobre aquest assumpte. La nostra responsabilitat és gestionar i tenir cura de l’educació esportiva i de valors dels més de 600 jugadores i jugadors que conformen la nostra entitat, sent aquest el nostre objectiu primordial.

 

Per tot l’anterior:

1.- La comunicació de l’Ajuntament amb l’entitat no sempre ha estat l’àgil i fluida que aquesta excepcional situació requeria, limitant-se en molts casos al correu electrònic en dies festius. De fet, encara esperem la resposta de l’alcalde a l’última reunió que vàrem tenir a mitjans del passat mes de novembre.

2.- La Unió Esportiva Vilassar de Mar sempre ha fet cas dels consells i les recomanacions de l’Ajuntament de Vilassar de Mar davant la pandèmia, fins i tot quan aquestes eren més restrictives que les mesures aprovades pel PROCICAT.

3.- La Unió Esportiva Vilassar de Mar sempre ha comunicat als membres del comitè COVID-19 els casos de contagis de qualsevol jugador o jugadora, tan bon punt ha tingut coneixement dels mateixos a través dels seus familiars.

4.- La gestió del control de l’aforament, si bé inicialment es duia a terme pels conserges que depenen directament de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, des de mitjans del mes de novembre de l’any 2021, l’ajuntament va requerir que es realitzés a través del personal de la Unió Esportiva Vilassar de Mar, i l’entitat va manifestar a l’Ajuntament que no disposa de recursos per dur-ho a terme.

En aquest sentit volem informar a la població que fins i tot vam crear i proposar mesures digitals gratuïtes a l’Ajuntament per millorar el control de l’aforament a totes les instal·lacions esportives municipals i poder fer una ràpida traçabilitat en cas de contagis, via codis QR, que l’Ajuntament va rebutjar.

5.- La salut dels nostres jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores, i de tots els membres del cos tècnic, així com de les seves famílies, ha estat, és i serà sempre la principal prioritat que ha tingut la nostra entitat davant aquesta maleïda pandèmia.

6.- Finalment volem aprofitar l’ocasió per a convidar a l’equip de govern municipal en la col·laboració mútua en la cerca de solucions a les mancances de les instal·lacions municipals, que de ben segur ens beneficiarien a tots.

La Unió Esportiva Vilassar de Mar, amb quasi 100 anys d’història des de la seva fundació, sempre ha estat, està i estarà, a l’altura de les circumstàncies, i desitja que els polítics que gestionen el nostre estimat Vilassar de Mar, siguin del partit polític que siguin, també ho estiguin.

Aprofitem l’avinentesa per desitjar un feliç any 2022 a tothom!

Unió Esportiva Vilassar de Mar

10 de gener de 2022

https://uevilassardemar.cat/wp-content/uploads/00100_0000152355_escut-2.png

Unió Esportiva Vilassar de Mar

© 2019 Avís legal y Política de Privadesa

2022 © copyright Or&Not Agency