Senior Masculí ATemporadaVíctor Granero es torna a sentir futbolista després de superar una greu lesió

26 septiembre, 2020

La Unió Esportiva comença aquesta pretemporada tan estranya per tal de tenir-ho tot a punt per al cap de setmana del 17-18 d’octubre. Data en la qual, en principi i si el coronavirus ho permet, la Federació Catalana ha marcat per donar el tret de sortida a la Tercera Divisió grup cinquè. Una campanya en la qual els 22 equips es dividiran en dos subgrups d’11 conjunts cadascun. La pilota torna a rodar. Moment, sens dubte, molt especial per a un jugador de la UE. Victor Granero ha superat la greu lesió que va patir el desembre passat i torna a recuperar sensacions per ser útil a l’entrenador Alberto Aybar Peque.

Victor Granero explica la greu lesió que va patir el desembre de 2019 i que l’ha mantingut apartat. Trencament del lligament lateral intern, menisc exterior i creuat anterior del genoll dret. Jugada fortuïta que es va fer sol. Un cop superada la notícia, Granero va haver d’enfrontar-se a una dura recuperació i la decisió més difícil. Ens operem o no?

La recuperació, per al fantàstic jugador de la Unió Esportiva es va complicar un xic més per culpa del confinament. Agreix l’esforç de l’staff del club que el va assistir en tot moment.

Ara, Granero és un home feliç. Es torna a sentir futbolista i ja ha disputat alguns minuts. De moment, se’l va dosificant perquè vagi agafant ritme i, sobretot, recuperi sensacions. Confessa que té unes ganes enormes de tornar a jugar.

I quins són els objectius que ha marcat Peque? De moment, l’aspiració passa per acabar la temporada regular entre els sis primers del seu subgrup d’11 equips. I per que fa als seus objectius personals, Granero admet que no hi ha res que li agradi més que contribuir amb el seu esforç a complir els que s’ha marcat el grup.

Victor Granero, doncs, ha superat una de lesions més greus que pot patir un esportista. Ara somriu i confia en poder ajudar la Unió Esportiva en aquesta temporada 2020-2021 que és a punt d’arrencar. Li desitgem tota la sort del món. (Font: Vilassar Ràdio)

https://uevilassardemar.cat/wp-content/uploads/00100_0000152355_escut-2.png

Unió Esportiva Vilassar de Mar

© 2019 Avís legal y Política de Privadesa

2022 © copyright Or&Not Agency