RESUM DEL PARTIT

Casa: UE VILASSAR DE MAR
BANYOLES

11-09-2019 18:00

El segon temps va començar de manera positiva per al Vilafranca, que va igualar la trobada gràcies a una miqueta de Borges als 54 minuts, concloent el partit amb el marcador de 1-1. En el capítol dels canvis, al Vilafranca es va rellevar a Sergi Escofet i Ramon en substitució de Boira i Vaig mastegar, mentre que el tècnic de la Vilassar de Mar, Manel Moya Ávila, va ordenar l’entrada de Cano, El Harrak i Edu Domingo per a suplir a Buba, González Piera i Xavier.
L’àrbitre va mostrar sis targetes grogues. Els locals van veure quatre d’elles (Amantini, Boira, Juli Serrano i Ángel Pérez) i els de l’equip visitant van veure dues targetes, concretament Soufiane i Edu Domingo. Després d’aquest empat en concloure la trobada, el Vilafranca es va situar en el quart lloc de la taula amb 13 punts, en plaça d’accés al playoff d’ascens a Segona B. Per part seva, la UE Vilassar de Mar amb aquest punt va aconseguir la setzena plaça amb set punts en finalitzar el partit. En la següent jornada de lliga el Vilafranca jugarà contra el CF Peralada a domicili, mentre que la UE Vilassar de Mar s’enfrontarà en el seu estadi contra el Figueres.

UE VILASSAR DE MARALINEACIONS DEL PARTIT

Vilafranca: Toni, Fontanils, Juli Serrano, Boira (Sergi Escofet, min.58), Víctor Oribe, Civil, Amantini, Lucas, Ángel Pérez, Eric Vía y Masqué (Ramon, min.80)

UE Vilassar de Mar: Montiel, Santiago Varese Nafa, Rubén Canelada, Fran Fuentes, Borges, Tejero, Xavier (Edu Domingo, min.77), Mendoza, Buba (Cano, min.57), Soufiane y González Piera (El Harrak, min.70)