DestacatFemeniFUTBOL FEMENÍ: Resum Jornada 6

13 noviembre, 20180

Victòries, derrotes, derbis… però sobretot: un femení en constant creixement

Aleví: La Salut Pere Gol 2-0 Vilassar

Derrota del conjunt de Maria Riera que encadenen 3 partits consecutius sense conèixer la victòria. Tot i aquesta circumstància, les jugadores van estar sempre amb possibilitats de sumar algun punt, però no van poder remuntar els dos gols encaixats al inici del partit i de la represa.

Intantil: C.E Seagull 0-7 Vilassar

Nova victòria del conjunt de Jesús Redondo i ja en van 5 de 5 possibles. Tot i els bons resultats, l’entrenador de les blanc-i-vermelles no es va mostrar satisfet amb el joc de les seves jugadores, ja que no es va caracteritzar per la fluïdesa habitual. Per tant, la porteria a 0 i el resultat va ser el més destacable per part de Redondo.

Gols: Laura Galicia (2), Lucia Noé, Mariona Bover, Elsa Caballero, Eneida Caparrós, Telma De Frutos

Juvenil A: Escola Futbol Mataró C.E 0-5 Vilassar

El conjunt dirigit per David Forcat va retrobar-se amb la victòria al Municipal del Centenari. 3 punts que permeten a l’equip situar-se en 4 posició i a 6 punts del líder.

Gols: Laia Fontelles (2), Sofia Ullán, Lorena Muiños , Anna Martí

Juvenil B 4-0 C.E Seagull

Victoria treballada del conjunt de David Forcat. L’equip va marxar 1 a 0 als vestidors després d’haver aconseguit obrir la llauna a la recta final del primer temps. A la segona part, les jugadores van ser capaces de traduir el domini del joc en gols i van sentenciar el partit als primers 20 minuts per continuar una setmana més a la zona privilegiada de la classificació.

Gols: Ester Izquierdo (2) Carla Giménez (2)

Primer Equip: Cabrera 0-2 Vilassar

L’equip de Joan Carles Hidalgo va sortir victoriós del derbi disputat al Municipal de Cabrera. Tot i la pressió del rival, les jugadores van dominar el partit i van aconseguir posar-se per davant al marcador abans de la mitja part. A la represa, l’equip va ser capaç d’associar-se millor i fer el segon i definitiu gol. Amb 6 victòries de 6 possibles, l’amateur segueix líder de Segona Divisió.

Gols: Núria Soler, Andrea Giménez

*COMUNICAT

L’U.E Vilassar de Mar incorporarà un nou equip femení a la categoria Benjamí, establint així un total de 6 equips femenins, una circumstància inèdita fins a dia d’avui.