RESUM DEL PARTIT

Casa: UE VILASSAR DE MAR
BANYOLES

11-09-2019 18:00

La UE  Vilassar de Mar va consolidar una gran victòria després de golejar 3-0 al Banyoles durant el duel disputat en el Municipal Xevi Ramon aquest dimecres.

Tots dos equips venien de perdre els seus últims partits. La UE Vilassar de Mar va arribar amb l’ànim de recuperar la senda de la victòria després de perdre l’últim partit enfront del Sant Andreu per un marcador de 2-1.

Respecte a l’equip visitant, el Banyoles va perdre per un resultat de 0-1 en el partit anterior enfront del EC Granollers. Després del marcador, el conjunt vilasarense és onzè, mentre que el Banyoles és vintè després de la finalització del duel.

El primer equip a anotar va ser l’equip local, que va estrenar el marcador gràcies a un gol de Mendoza als 11 minuts. Posteriorment va marcar l’equip vilasarense, que va augmentar diferències posant el 2-0 gràcies a l’encert de cara a porteria de Xavier als 21 minuts. De nou va marcar el conjunt local per mitjà d’un altre gol de Cano, en el 46, acabant la primera part amb el resultat de 3-0. Cap dels equips va estar afortunat de cara al gol en el segon període i per tant el temps reglamentari va acabar amb el resultat de 3-0. Amb aquesta victòria, la Vilassar de Mar va ocupar l’onzè lloc amb 4 punts en finalitzar la trobada, mentre que el conjunt dirigit per Adam Fontes Brunet es va situar en vintè lloc sense punts.

UE VILASSAR DE MARALINEACIONS DEL PARTIT

UE Vilassar de Mar: Montiel, Santiago Varese Nafa, Rubén Canelada, Bruno Lorente, Borges, Edu Domingo, Eloy Pena, Mendoza, Cano, Xavier y El Harrak

Banyoles: Martí, Bastidas, Quimo, Bena, Sala, Viade, Guell, Sergi, Majó, Gispert y Adrià Casanova Estadio: Municipal Xevi Ramon