21'Angel Oliva
72' Angel Oliva
75' Angel Oliva
15' Kambi, Dembo
49' Rodriguez, Aitor
63' Martí Garriga
78' Eduard Bofarull

RESUM DEL PARTIT

Fora: MATARONESA (MPAL CAMÍ DEL MIG)
UE VILASAR DE MAR B

01-09-2018 17:00

L´equip Sènior Maculí B, s’estrena a la competició (grup 4 de la tercera catalana) amb una victòria.

Partit molt complicat on a la primera part les forces entre els dos equips han estat molt igualades, amb atacs constants d´ambos equips s la porteria rival.

El primer a colpejar ha estat la Mataronesa, amb Marcelo Luna. Al minut 16 de la primera part pujava al marcador el gol de la Mataronesa. El nostre equip lluny de abaixar els braços ha empatat al cap de 5 minuts mitjançant un gol del nostre davanter centre Àngel Oliva i així em arribat al descans.

La segona part ha estat diferent. Des de el primer minut s´ha vist com sols un equip s´ha llançat per la victòria, el Vilassar de Mar. L´entrada de Dani Güell i la baixada física del rival ha permès a Àngel Oliva començar la lliga amb un»hat-trick«. Primer al minut 72 per ficar 1-2 al marcador i tres minuts després pel definitiu 1-3 del Marcador. A partir d´aquí el Vilassar s´ha dedicat a controlar el partit fins a la xiulada final.