Salutació

 

Benvolguts socis, col•laboradors, jugadors, simpatitzats i amics;

La temporada 2012-2013 ja és aquí, i els nostres equips es troben ja competint.

Des del primer equip, aquest any el referent del Maresme a Tercera Divisió, als que inicien l’Escola amb només 4 anys, i com no els veterans, tenim equips a totes les categories.

És de destacar que aquesta temporada inicia la seva singladura un segòn equip Amateur i que un equip Juvenil competirà a la Divisió nacional.

Amb molta il•lusió afrontem aquesta temporada i agraïm a tots els tècnics i col•laboradors el seu compromís i esforç per ajudar-nos a portar a terme aquest engrescador projecte esportiu en el que ens trobem immersos, per tal d’assolir la formació i el creixement individual i col•lectiu de tots els jugadors, tot practicant el futbol.

Amb el suport de tots els veïns de Vilassar de Mar, així com de les Entitats vinculades a la nostra població i al nostre entorn, esperem convertir cada cap de setmana els camps de la Unió Esportiva Vilassar de Mar en una festa esportiva, i especialment gaudir dels partits del Primer equip a l’Estadi Xevi Ramon.  

Podeu conèixer la nostra Entitat i saber els horaris dels partits de totes les categories, resultats, classificacions i totes les novetats a la nostra pàgina web: www.uevilassardemar.cat, al facebook, a twitter.....Segueix-nos!!!

Us convidem a venir i gaudir de tots els partits amb aquesta família que és la UNIO ESPORTIVA VILASSAR DE MAR.

Us esperem a tots


La Junta Directiva

 

  

 

Friday the 22nd. Unió Esportiva Vilassar de Mar. Un club amb història
Hosting by GiGa & Design GiGa based on QualityJoomlaTemplates