Dani Prieto i Pitu Plazuelo, primers fitxatges

ARRIBEN LES PRIMERES INCORPORACIONS DEL CONJUNT VILASSARENC


L'UE Vilassar de Mar ha tancat les dues primeres incorporacions de cara al curs 17/18. Es tracta dels jugadors Dani Prieto i Pitu Plazuelo. Prieto arriba procedent del CE Júpiter i Plazuelo ho fa procedent del Cerdanyola del Vallès. Ambdos jugadors són defenses i són futbolistes amb experiència i contrastats a la categoria.

MÉS BAIXES

La secretaria tècnica del Vilassar de Mar segueix treballant per incorporar nous jugadors que se sumin al projecte de la temporada que ve. Així mateix, van donar un llistat de jugadors que no seguiran lluïnt la samarreta vilassarenca. A les baixes ja conegudes de Pacheco i Sergio Ginés, se li han de sumar les baixes de Roberto Camacho, un dels màxims golejadors d'aquesta temporada, Oumar, Blanchart, Jaime i Peque, que ha estat capità en les darreres temporades.

ÈRIC LOPEZ TAMBÉ RENOVA

Després de setmanes de negociacions, qui també seguirà vinculat al Vilassar de Mar serà Èric Lopez. El jugador de caire ofensiu ha decidit acceptar l'oferta de renovació proposada per la secretaria tècnica i seguirà lluïnt la samarreta vilassarenca. En la memòria de molts dels nostres seguidors tenim el gol que Èric Lopez va marcar davant l'Europa la passada temporada.

 

ÈRIC LÓPEZ SEGUIRÀ VESTINT LA SAMARRETA DEL VILASSAR DE MAR (PEDRO SALADO/UEVdM)

 

Wednesday the 23rd. Unió Esportiva Vilassar de Mar. Un club amb història
Hosting by GiGa & Design GiGa based on QualityJoomlaTemplates