BenjamíTemporadaResum Jonada 7 Futbol Femení

29 noviembre, 20180
jornada 7

Benjamí: Fundació Terrassa 2-1 Vilassar

Segon partit de la competició pel nou equip de la Unió. Les més petites de Vilassar  van posar-se 2 a 0 en contra però no van perdre la cara al partit i van retallar distàncies a les acaballes del partit. L’equip de Maria Riera continua adaptant-se i aprenent en el seu primer any de futbol.

Aleví: Descans

Infantil: Singuerlin 1-7 Vilassar

Nova Victoria de l’Equip dirigit per Jesús Redondo. Les jugadores van vèncer àmpliament a un dels rivals que estaven imbatuts fins al moment i continuen en el tercer lloc de la competició.

Gols: Eneida Caparrós (2), Lucía Noé (2), Aina Soria, Laura Galicia i Nerea García

Juvenil B 9-0 Cerdanyola Vallés F.C

Golejada del conjunt de David Forcat. Les jugadores van sentenciar el partit en el primer quart d’hora per aconseguir tres punt que permeten a l’equip seguir líder a la classificació.

Gols: Ester Izquierdo (5), Mariona Mitjavila (2) Pròpia Porta (2)

Juvenil A: Vic Riuprimer 2-2 Vilassar

Empat treballat al camp d’un rival directe en la classificació. Les jugadores van aconseguir remuntar un 1-0 inicial però no van poder aguantar el resultat. Finalment, un punt que permet l’equip seguir a la zona alta de la taula.

Gols: Berta Castells i Anna Domínguez

Primer Equip: Hospitalet 2-1 Vilassar

Primera derrota de la temporada per l’Amateur a la Feixa Llarga. La primera part va ser travada i amb poques ocasions, però les locals van aconseguir avançar-se en el marcador. A la segona, L’equip de Joan Carles Hidalgo va dominar el joc i va generar perill fins aconseguir empatar. Quan millor estaven les jugadores, l’Hospitalet marcava el 2-1 definitiu.

Gol: Júlia Aussant