7 noviembre, 20180
nov2
Castanyada i futbol femení

Aleví 0-7 Martinenc

Derrota a casa per les més petites del club. Tot i estar en el partit en els dos primers quarts, l’equip de Maria Riera es va veure superat en l’últim tram del partit.

Infantil 13-1 Sant Pol

Victòria contundent al Xevi Ramon. Els conjunt de Jesús Redondo segueix invicte en la competició després de guanyar còmodament a casa. Amb 12 punts de 12 possibles, l’equip es situa en tercera posició.

Gols: Lucia Noé (4), Aina Soria (3), Eneida Caparrós (3), Laura Galicia (2), Paula García

Juvenil A 1-5 Palautordera

S’interromp la ratxa de resultats positius. L’Equip, que venia d’un empat i dues victòries, es retroba amb la derrota 3 jornades després. Tot i escurçar distàncies al 43, les vilassarenques no van poder capgirar el resultat.

Gol: Sofia Ullán

Juvenil B: Sants 0-3 Vilassar

Nova victòria del conjunt dirigit per David Forcat després d’empatar la setmana passada. Amb els tres punts aconseguits al Municipal Iberia, l’equip es situa tercer i continua invicte en la competició.

Gols: Julia Pons (2), Núria Soler

Primer Equip 4-0 Martinenc

Victoria treballada de l’Amateur davant d’un rival amb un bon plantejament defensiu. L’equip de Joan Carles Hidalgo va aconseguir anar guanyant per 1 a 0 a la primera part i van ser capaces de resoldre el partit en el primer quart d’hora de la represa.

Gols: Noelia Arrébola (2), Cindy Barreiro, Laura Izquierdo