FemeniFUTBOL FEMENÍ, RESUM JORNADA 4

5 noviembre, 20180

Resums Jornada 4 

           

 Arriba el fred però el femení no s’atura!

 

Aleví: Sant Gabriel 7-1 Vilassar

El conjunt de Maria Riera visitava el Ruiz Casado per enfrontar-se a un dels rivals més forts de la competició. Un partit difícil per les més petites de Vilassar que continuen formant-se i experimentant en les seves primeres passes al futbol.

Gol: Ainara González

 

 

Infantil: Women Soccer School: 0- 2 Vilassar.

Meritoris 3 punts a domicili per l’Equip de Jesús Redondo que es va mostrar sòlid en defensa. La igualtat entre els dos equips va propiciar que el primer gol arribés al tercer quart, i  no va ser fins l’últim minut que va arribar el segon i definitiu per les vilassarenques. L’infantil es 4 amb un partit menys i amb ple de victòries.

Gols: Nerea García i Lucía Noe

 

Juvenil B 1-1 Women Soccer School.

Màxima igualtat al Xevi Ramón en un dia on les condicions climatològiques no van acompanyar. Després d’una primera part sense gols, les noies de David Forcat van poder inaugurar el marcador a pilota parada. L’avantatge no va durar gaire, doncs les visitants empataven als vuit minuts. Tot i el domini, l’equip no va ser capaç de materialitzar les ocasions per aconseguir la victòria i es va endur un punt que sabia a poc.

Gol: Núria Soler

 

Juvenil A 4-1 Sant Pol

Segona victòria consecutiva en un partit on l’equip va ser superior al rival i va estar encertat de cara a porta. Amb aquest tres punts s’inicia una dinàmica positiva i es situa a la zona noble de la classificació.

Gols: Laia Fontelles (2) i Anna Domínguez (2)

 

Amateur: Unificació Bellvitge 0-11 Vilassar

 Festival de gols pel primer equip de l’entitat per seguir invicte i líder a la classificació. El domini absolut del partit va propiciar que les jugadores generessin nombroses ocasions que van engrandir el marcador. L’equip dirigit per Joan Carles Hidalgo acumula 25 gols a favor i només 1 en contra en els quatre enfrontaments disputats.

Gols: Marina Alcaide (3), Laura Izquierdo (2), Andrea Giménez, Maria Riera, Carlota Díez de la Lastra, Cindy Barreiro, Berta Arderiu, 1 en pròpia porta.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://uevilassardemar.cat/wp-content/uploads/00100_0000152355_escut-2.png

Unió Esportiva Vilassar de Mar

© 2019 Avís legal y Política de Privadesa

2022 © copyright Or&Not Agency